Sugebiler

Specialløsninger til sugebiler

Vi er forhandlere af de innovative MTS sugebiler i Danmark. Spar tid og besvær ved at samle flere løsninger i én sugebilsløsning. Vi fokuserer på at skabe innovationsløsninger, som kan lette arbejdsopgaverne i din hverdag. Har du for eksempel brug for en sugeløsning til både tørre og våde elementer, så kan du få det hele i én samlet løsning, så du slipper for to separate løsninger. Herved sparer du både tid og arbejdskraft. 

"Skal vi sammen lave en løsning som holder"

Maksimal sikkerhed

med nye sugebiler

Bilerne har en lang række anvendelsesmuligheder og bruges blandt andet til civilingeniør- og vejbygningsarbejde, bygningsrenovering, raffinering og landskabspleje. Akut vedligeholdelse, energiproduktion og kloakrenovering og -rensning dækkes også. Vores højkvalitets sugeanlæg anvendes også i industrien og af kommunale myndigheder.

Når rør eksponeres ved brug af konventionelle maskiner, er der altid en risiko for, at de pågældende rør eller endda tilstødende rør kan blive beskadiget. Her kan man med fordel bruge de nye sugebiler, hvor den omkringliggende jord løsnes omhyggeligt og suges direkte op. På denne måde fjernes jorden effektivt og skånsomt lidt ad gangen og rørene bliver ikke berørte eller beskadiget.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig.

"Udforsk en verden af muligheder, med vores skræddersyede løsninger"

Renovationsbiler

Kraner / tiplad

Lifte / læssebagsmæk