Om Ove Kock

En virksomhed i generationer

Ove Kock er en virksomhed som lægger vægt på dedikation, udvikling og håndværksmæssig stolthed. Fra sin spæde start i 1970, grundlagde Ove Kock en virksomhed bygget på værdierne om kvalitet og engagement. Gennem generationer har firmaet Ove Kock opbygget et omfattende servicenetværk, som kan betjene kunder i hele Danmark. 

“Vores fokus ligger på kvalitet og godt håndværk!”

- Frank Hansen, direktør

Konstant udvikling

Siden grundlæggelsen i 1970

Vi arbejder på at skabe innovative specialdesignede løsninger, som kan håndtere enhver opgave. 

Vi har igennem årene beskæftiget os med opbygning af nye lastbiler samt reparation af hydraulisk udstyr på disse. Vores store fokus på kvalitet og effektive løsninger ligger dybt i vores DNA. Vi går op i at skabe løsninger som holder og som gør din hverdag nemmere, uanset om du arbejder inden for renovation, transport, eller byggeri og anlæg. 

Siden 2007 har vi også haft import, salg og service af renovationsbiler i Danmark. Vores samarbejdspartnere på dette område er JOAB, Zöller, FAUN og Farid Hillend Engineering. Vores specialister sætter en ære i at bygge løsninger som lever op til lige præcis dine ønsker. 

Vores omfattende servicenetværk sætter altid kunderne først!

Vi vægter højt, at være med til at udvikle fremtidens produkter og står gerne til rådighed med sparring fra vores kvalificerede og erfarne medarbejdere.

Søger du en landsdækkende servicevirksomhed?

Vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, uanset hvor du befinder dig geografisk.

Vores dedikerede team af medarbejdere er strategisk placeret rundt om i landet, hvilket gør det muligt for os at levere hurtigt og effektivt. 

"Opbygninger med sans for detaljen - vi kender dine behov"