Renovationsbiler

Fremtidens løsninger til renovationsbranchen

Vores dedikerede team af eksperter har arbejdet hårdt på, at udvikle innovative produkter til renovationsbranchen. Det er håndværk, skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet. 

Vi repræsenterer det svenske varemærke JOAB, der tilbyder et bredt udvalg af renovationsbiler. JOAB er kendt for deres pålidelighed og høje kvalitet. 
Vi er også glade for at kunne præsentere dig for produkter fra den tyske producent ZOELLER samt den tyske og franske producent FAUN under JOAB-varemærket.

Som en del af vores eksklusiv-aftale er det kun Ove Kock, der har rettighederne til import, salg og service af disse produkter i Danmark.

"Vi sætter en ære i at lave godt håndværk fra bunden"

Service når du har brug for det

Hvorend du er, så er vi der!

Når du har behov for service, kan du regne med os. Vores dedikerede team af medarbejdere er spredt ud over hele landet, hvilket sikrer hurtig og effektiv assistance, uanset hvor du befinder dig.

Vi stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse, uanset din geografiske placering. Om du har brug for vores produkter, rådgivning eller service, er vi kun et opkald eller en e-mail væk. Vores team er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til dine specifikke behov.

Kontakt en af vores erfarne medarbejdere, og lad os hjælpe dig

"Udforsk en verden af muligheder, med vores skræddersyede løsninger"

Kraner / tiplad

Lifte / læssebagsmæk

Renovationsbiler